Toto je archív Magazínu T-station. Nie je možné pridávať nové komentáre. |
| 16.05.2008 05:29 | gorthaur | |
yard sale v holandsku? moze byt prijemna akcia, hlavne posilneny par kavickami z blizkeho obchodiku s kavou :-P |
| 16.05.2008 06:24 | zanardi | |
Ja som v Holandsku fičala na skvelej paradajkovej polievke s maslovou žemľou. Skúsim to teraz s tou brokolicovou. |
V Holandsku | 16.05.2008 08:20 | anonym | |
môžeš " fičať" na bársčom... J. |
| 16.05.2008 08:39 | zanardi | |
vybrala som si paradajz polievku, zas až toľko guldenov som rozhadzovať nemienila. |
:-) | 16.05.2008 08:32 | bosoriak | |
Ta kurziva vyrazu "tí- stejšnovým" mi pripomina, ked som pisala nasim list zo skoly v prirode a sudruzka ucitelka mi cervenym perom opravila vyrazy ako vlastizka, prirodka a blbli sme. |
| 16.05.2008 09:28 | knourjuraj | |
to sa mi paci, dojebem (rozumej zahustim) nieco mukou a potom to riedim vodou. |
nejaka bezglutamanova koreniaca zmes | 16.05.2008 09:49 | saschia | |
a to uz naco?
Ku brokolici v polievke ide biele mlete korenie (idealne cerstvo zomlete) a vegeta. S glutamanom, kedze tam nie je ziadne masko... Co sa furt vsetci plasia s tym glutamanom? |
| 16.05.2008 10:31 | anonym | |
Skus Dobrotu, bezglutamanove, koreniace, slovenske a dobre. |
glutaman vs. bezglutaman | 16.05.2008 11:09 | pato | |
pamatam si na casy ked sa vsetci isli zabit za "cinskou solou" - v sypatkovej solnicke s cervenym vrchnacikom (take miniaturne gulicky to boli) teraz sa zase vsetci blaznia ze glutaman nie!!! vsetko treba s mierou - trochu glutamanu nikoho nezabije a na chuti to je citit |
ja sa nepytam co je dobre | 16.05.2008 16:29 | saschia | |
ja tvrdiom ze dobre je s glutamanom. Samozrejme ked ma clovek maniu tak dokaze navarit aj bez vegety, ale potom vari s masom. Ked das do brokolicovej polievky namiesto vody slepaci vyvar tak tam vegetu pridavat vobec nemusis...
A ked poviem glutaman, nemyslim kvanta ake sa nachadzaju v sackovych polievkach, ale rozumne mnozstva... |
| 16.05.2008 11:06 | pato | |
a este jemne struhnut z muskatoveho orieska.... a s tou mukou si aj ja myslim ze opatrne - najlepsie vobec - radsej menej vody a viac smotany |
svätá pravda | 16.05.2008 11:14 | anonym | |
bez muškátového orieška to nie je ono a keď sa varí brokolica so zemiakmi, hodím tam bez váhania kocku zeleninového bujónu skarlet |
| 16.05.2008 09:57 | franzl | |
to je fakt, preco zahustovat zemiakmi aj mukou? ved si uvarte zemiaky a zajedajte ich suchym chlebom |
| 16.05.2008 11:19 | michalka_r | |
podobne ako tu brokolicovu robim kremovu cesnacku. a tiez na tanieri zakoncujem krutomni, struhanym syrom, alebo iba zelenymi haluzami typu petrzlen, pazitka. |
a presne o tomto bol dnes | 16.05.2008 11:21 | michalka_r | |
uvodnik. niektori z nas su schopni znosit pod ciernu zem aj obycajny recept na polievku. :-( |
| 16.05.2008 11:26 | knourjuraj | |
no ked je na p* tak preco ho chvalit? |
Ako môže byť | 16.05.2008 12:59 | anonym | |
recept na pi..? |
| 16.05.2008 13:08 | Toto je archív Magazínu T-station. Nie je možné pridávať nové komentáre. |
|