Toto je archívna verzia magazínu T-Station, ktorého prevádzka bola ukončená 31.7.2008


:: Komentáre k článku "Zungove rebrá bez pracovného povolenia" späť na článok zobraz všetky
Toto je archív Magazínu T-station. Nie je možné pridávať nové komentáre.
Čo je to 18.04.2008 08:58 anonym
bravčové rebierka ? Je to karé , či kosti čo ostanú po vykostení karé ,či bôčik s kosťami . či čo ?
reakcia conny 18.04.2008 09:46 anonym
ziadny bocik - vela tuku, ani kare, z kare su kosti prikratke - proste rebra - (resp. co zostalo po orezani masa). normalne sa to da kupit v masiarstve pod nazvom bravcove rebra. je fajn najst masiara, kde to neorazavaju az uplne na kost, ale tuku by tam malo byt minimum.
tuna v prahe to robia vyborne v kazdej druhej knajpe, tak uz nemam potrebu to varit doma.
:-) 18.04.2008 09:46 hypnose
pri opise tých rebierok som spozorovala väčšie množstvo slín v mojej dutine ústnej

btw. s tou uštipačnou sviňou musí byť sranda
reakcia wow 18.04.2008 10:16 franzl
ty si vidis do ust?
reakcia no jasné franzl 18.04.2008 11:14 hypnose
máme doma zrkadla, tiež si ho občas nastav
prosim mohli by ste niekto konkretne 18.04.2008 13:42 anonym
definovat "čínske sezónne koreniny"?
evokuje mi to nejake svieze haluze, a co som videla doteraz bolo v sacku s napisom cina..
reakcia no hned sa bachnem o zem! 18.04.2008 13:44 michalka_r
nie som anonym!
reakcia 18.04.2008 14:43 rad
podla mna to bude obyc nejaka cinska koreniaca zmes akurat nejaky expert prelozil "seasoning" tj korenie ako sezonne koreniny.
reakcia V sezonnom by nemalo chybat 18.04.2008 15:01 anonym
Illicium verum - taky ten hviezdickovy aniz, vacsia podoba ligurceku, ma ostrejsiu a horkejsiu chut a tiez by nemal chybat zazvor, zenchuanove korenie a sojka
reakcia 18.04.2008 15:08 anonym
v azii sa jednotlive rastlinne produkty mixuju v takom vybere aby mali rovnaky cas dozrievanie, zbierania a spracovania, takze jarne s jarnymi, letne s letmnymi...aj na slovensku uz rybari zistili, ze rybu mozno chytit aj na ceresnu, ale iba v tom obdobi, ked zreju a padaju zo stromov, v jeseni na ne nechtite nic
reakcia dakujem vsetkym 21.04.2008 12:00 michalka_r
za definovanie potrebnych korenin. :-)
este lepsi trik 20.04.2008 10:13 anonym
..tak ja robim bravcove rebierka v sackoch na pecenie..len ich potriem morskou solou posypem kminom nasekanym cesnakom a sup s nimi do peciaceho vrecka, ktore dostanete v drogeriii pri mikrotenovych vreckach...vrecko sa uzavrie uzaverom z umelej hmoty a popicha sparatkom polozi na mriezku do rury ,pod ktoru pre istotu dam pekac keby vrecko prasklo...
vrecko vydrzi teplotu do 200 stupnou tak peciem na 190 stupnoch tak pol hodiny az su rebierka ruzove vo vlastnej stave...

vrele odporucam s cerstvou zeleninou a hladnejsi a chlebom a kyslou uhorkou...

dobru chut!

ema
reakcia 20.04.2008 10:49 anonym
a nebojis sa, ze sa ta umela hmota dostane do masa, predsa len , pri zvysenej teplote musi predsa dochadzat k nejakej vymene latok, ja som si takto kupila silikonovu formu na dortu, tiez ma udajne vydrzat 200 stupnov, ale bojim sa, aby sme sa nepriotravili
reakcia 20.04.2008 18:38 emao
...nebojim sa..ten sacok hoci ho popicham sparatkom sa nafukne a rebierka su v nom pecu ako v remoske...

ema
reakcia 20.04.2008 19:35 anonym
A neprilepi /neroztavi/ sa ti ten sacok na plechu?
reakcia 20.04.2008 20:06 emao
nie, dava sa na pecucu miezku ale myslim, ze som v nom piekla uz aj na plechu a je t
Toto je archív Magazínu T-station. Nie je možné pridávať nové komentáre.




:: Súvisiace reklamné odkazy Pridaj odkaz 
  
Anketa
Budeme vám chýbať?

Mne ste chýbali aj doteraz.
Mne ste chýbali aj doteraz. - 8%
8%
Som tu prvýkrát, o čo ide?
Som tu prvýkrát, o čo ide? - 12%
12%
Áno, ale len ak aj my vám.
Áno, ale len ak aj my vám.  - 8%
8%
Konečne sa bude dať na slovenskom internete vyvetrať!
Konečne sa bude dať na slovenskom internete vyvetrať! - 1%
1%
Tie vaše pseudointelektuálske ufňukané kydy? Nikdy!
Tie vaše pseudointelektuálske ufňukané kydy? Nikdy! - 5%
5%
Práve zakladám svoj magazín a lepší.
Práve zakladám svoj magazín a lepší. - 0%
0%
Budete. V ktorej krčme sa mienite stretávať?
Budete. V ktorej krčme sa mienite stretávať? - 26%
26%
Mne bude chýbať Pišťanek, nemám koho žalovať.
Mne bude chýbať Pišťanek, nemám koho žalovať.  - 4%
4%
Mne budú najviac chýbať ankety.
Mne budú najviac chýbať ankety.  - 6%
6%
Čo si počnem bez Stropkova?
Čo si počnem bez Stropkova? - 14%
14%
A čo bez sexu?
A čo bez sexu?  - 3%
3%
Táto otázka je pod vašu dôstojnosť!
Táto otázka je pod vašu dôstojnosť!  - 13%
13%