Toto je archív Magazínu T-station. Nie je možné pridávať nové komentáre. |
Čo je to | 18.04.2008 08:58 | anonym | |
bravčové rebierka ? Je to karé , či kosti čo ostanú po vykostení karé ,či bôčik s kosťami . či čo ? |
conny | 18.04.2008 09:46 | anonym | |
ziadny bocik - vela tuku, ani kare, z kare su kosti prikratke - proste rebra - (resp. co zostalo po orezani masa). normalne sa to da kupit v masiarstve pod nazvom bravcove rebra. je fajn najst masiara, kde to neorazavaju az uplne na kost, ale tuku by tam malo byt minimum. tuna v prahe to robia vyborne v kazdej druhej knajpe, tak uz nemam potrebu to varit doma. |
:-) | 18.04.2008 09:46 | hypnose | |
pri opise tých rebierok som spozorovala väčšie množstvo slín v mojej dutine ústnej
btw. s tou uštipačnou sviňou musí byť sranda |
wow | 18.04.2008 10:16 | franzl | |
ty si vidis do ust? |
no jasné franzl | 18.04.2008 11:14 | hypnose | |
máme doma zrkadla, tiež si ho občas nastav |
prosim mohli by ste niekto konkretne | 18.04.2008 13:42 | anonym | |
definovat "čínske sezónne koreniny"? evokuje mi to nejake svieze haluze, a co som videla doteraz bolo v sacku s napisom cina.. |
no hned sa bachnem o zem! | 18.04.2008 13:44 | michalka_r | |
nie som anonym! |
| 18.04.2008 14:43 | rad | |
podla mna to bude obyc nejaka cinska koreniaca zmes akurat nejaky expert prelozil "seasoning" tj korenie ako sezonne koreniny. |
V sezonnom by nemalo chybat | 18.04.2008 15:01 | anonym | |
Illicium verum - taky ten hviezdickovy aniz, vacsia podoba ligurceku, ma ostrejsiu a horkejsiu chut a tiez by nemal chybat zazvor, zenchuanove korenie a sojka |
| 18.04.2008 15:08 | anonym | |
v azii sa jednotlive rastlinne produkty mixuju v takom vybere aby mali rovnaky cas dozrievanie, zbierania a spracovania, takze jarne s jarnymi, letne s letmnymi...aj na slovensku uz rybari zistili, ze rybu mozno chytit aj na ceresnu, ale iba v tom obdobi, ked zreju a padaju zo stromov, v jeseni na ne nechtite nic |
dakujem vsetkym | 21.04.2008 12:00 | michalka_r | |
za definovanie potrebnych korenin. :-) |
este lepsi trik | 20.04.2008 10:13 | anonym | |
..tak ja robim bravcove rebierka v sackoch na pecenie..len ich potriem morskou solou posypem kminom nasekanym cesnakom a sup s nimi do peciaceho vrecka, ktore dostanete v drogeriii pri mikrotenovych vreckach...vrecko sa uzavrie uzaverom z umelej hmoty a popicha sparatkom polozi na mriezku do rury ,pod ktoru pre istotu dam pekac keby vrecko prasklo... vrecko vydrzi teplotu do 200 stupnou tak peciem na 190 stupnoch tak pol hodiny az su rebierka ruzove vo vlastnej stave...
vrele odporucam s cerstvou zeleninou a hladnejsi a chlebom a kyslou uhorkou...
dobru chut!
ema |
| 20.04.2008 10:49 | anonym | |
a nebojis sa, ze sa ta umela hmota dostane do masa, predsa len , pri zvysenej teplote musi predsa dochadzat k nejakej vymene latok, ja som si takto kupila silikonovu formu na dortu, tiez ma udajne vydrzat 200 stupnov, ale bojim sa, aby sme sa nepriotravili |
| 20.04.2008 18:38 | emao | |
...nebojim sa..ten sacok hoci ho popicham sparatkom sa nafukne a rebierka su v nom pecu ako v remoske...
ema |
| 20.04.2008 19:35 | anonym | |
A neprilepi /neroztavi/ sa ti ten sacok na plechu? |
| 20.04.2008 20:06 | emao | |
nie, dava sa na pecucu miezku ale myslim, ze som v nom piekla uz aj na plechu a je t
|
Toto je archív Magazínu T-station. Nie je možné pridávať nové komentáre. |
|