Toto je archívna verzia magazínu T-Station, ktorého prevádzka bola ukončená 31.7.2008


:: Komentáre k článku "Máte radi perky?" späť na článok zobraz všetky
Toto je archív Magazínu T-station. Nie je možné pridávať nové komentáre.
A co je 29.02.2008 09:56 zlta
cuspajs, virsle? Obrazok je pekny, skoro na spapanie. :)
reakcia 29.02.2008 10:07 knourjuraj
čužpajs je privarok, ja to poznam z okolia stiavnice v nareci
reakcia 29.02.2008 10:18 anonym
u nás je čužpajz niečo, čo sa v hrnci nevydarilo, rozumej rozvarilo na neidentifikovateľnú hmotu
reakcia 29.02.2008 10:26 knourjuraj
kde je to u nas?
reakcia 01.03.2008 17:21 anonym
v stropkove
reakcia 29.02.2008 10:48 kagemusha
Viršle sú párky a čušpajz je prívarok, z nemeckého zu speise? Asi príloha k jedlu. U nás sa pupáky volajú bobaľky. Ale najviac ma do úžasu priviedla frkacúlová polievka, poznáte to?
reakcia Jaj ešte k pirohom. 29.02.2008 10:54 kagemusha
U nás doma boli stále z rezancového cesta a plnené lekvárom alebo slaným tvarohom s nasekaným kôprom a poliate maslom. Alebo znamená že boli vždy oba druhy a jedli sa súčasne;-).
reakcia Rezancove cesto 29.02.2008 11:19 zlta
to je to s vajickom z polohrubej muky?
reakcia 29.02.2008 11:49 carrie
skuste niekedy z tvarohoveho cesta, naplnit dobrym domacim marhulovym alebo jahodovym lekvarom, obalit v oprazenej struhanke, poliat maslom, posypat praskovym cukrom, moj brat tomu hovori ze vareny kolac :)
reakcia 29.02.2008 13:19 kagemusha
Tak to už voláme dereje, ale musia byť štvorcové ;-).
reakcia 29.02.2008 13:18 kagemusha
Ano.
29.02.2008 10:09 knourjuraj
variacii na pirohy je bezpocet, u nas sa robi plnka len z bryndze a zemiakov, varia sa vo vode a potom sa vyprazaju, ziadna smotana, cibula ani slanina, ale ppc prplacka.
reakcia U nas v LND 29.02.2008 10:47 zlta
bryndzu nepoznaju, zato rozvarenej neidentifikovatelnej hmoty je tu spusta.
reakcia varia a potom este vyprazaju? 29.02.2008 10:49 michalka_r
no to urcite. to vis..
ale mozno to zaradim, ked budem na dochodku, budem mat cas na taketo srandy..

no len ci bude aj chut, je otazne..
ved v podstate, ked to polejes oprazenou slaninou, tak to je asi aj lepsie ako vyprazane na bezchutovom oleji.
reakcia 29.02.2008 10:54 knourjuraj
ked vyprazis zemiakove cesto je to chrumkavejsie, predstav si to ako derivat zemiakovych placiek plneny bryndzovozemiakovou plnkou, nie su take mdle ako len varene
reakcia 29.02.2008 11:12 michalka_r
ok. presvedcil si ma :-)
zabezpecim aby to niekto urobil, ak to bude dobre,
budem sa s tym babrat aj ja.
tak.
reakcia 29.02.2008 11:14 knourjuraj
tak zistim recept a poslem, bo ja ho neviem lebo na taku robotu by ma nikto nenahovoril :)))
reakcia 29.02.2008 11:19 michalka_r
o.k. dik.

ved a
Toto je archív Magazínu T-station. Nie je možné pridávať nové komentáre.




:: Súvisiace reklamné odkazy Pridaj odkaz 
  
Anketa
Budeme vám chýbať?

Mne ste chýbali aj doteraz.
Mne ste chýbali aj doteraz. - 8%
8%
Som tu prvýkrát, o čo ide?
Som tu prvýkrát, o čo ide? - 12%
12%
Áno, ale len ak aj my vám.
Áno, ale len ak aj my vám.  - 8%
8%
Konečne sa bude dať na slovenskom internete vyvetrať!
Konečne sa bude dať na slovenskom internete vyvetrať! - 1%
1%
Tie vaše pseudointelektuálske ufňukané kydy? Nikdy!
Tie vaše pseudointelektuálske ufňukané kydy? Nikdy! - 5%
5%
Práve zakladám svoj magazín a lepší.
Práve zakladám svoj magazín a lepší. - 0%
0%
Budete. V ktorej krčme sa mienite stretávať?
Budete. V ktorej krčme sa mienite stretávať? - 26%
26%
Mne bude chýbať Pišťanek, nemám koho žalovať.
Mne bude chýbať Pišťanek, nemám koho žalovať.  - 4%
4%
Mne budú najviac chýbať ankety.
Mne budú najviac chýbať ankety.  - 6%
6%
Čo si počnem bez Stropkova?
Čo si počnem bez Stropkova? - 14%
14%
A čo bez sexu?
A čo bez sexu?  - 3%
3%
Táto otázka je pod vašu dôstojnosť!
Táto otázka je pod vašu dôstojnosť!  - 13%
13%