Toto je archív Magazínu T-station. Nie je možné pridávať nové komentáre. |
A co je | 29.02.2008 09:56 | zlta | | cuspajs, virsle? Obrazok je pekny, skoro na spapanie. :) | | 29.02.2008 10:07 | knourjuraj | | čužpajs je privarok, ja to poznam z okolia stiavnice v nareci | | 29.02.2008 10:18 | anonym | | u nás je čužpajz niečo, čo sa v hrnci nevydarilo, rozumej rozvarilo na neidentifikovateľnú hmotu | | 29.02.2008 10:26 | knourjuraj | | kde je to u nas? | | 01.03.2008 17:21 | anonym | | v stropkove | | 29.02.2008 10:48 | kagemusha | | Viršle sú párky a čušpajz je prívarok, z nemeckého zu speise? Asi príloha k jedlu. U nás sa pupáky volajú bobaľky. Ale najviac ma do úžasu priviedla frkacúlová polievka, poznáte to? | Jaj ešte k pirohom. | 29.02.2008 10:54 | kagemusha | | U nás doma boli stále z rezancového cesta a plnené lekvárom alebo slaným tvarohom s nasekaným kôprom a poliate maslom. Alebo znamená že boli vždy oba druhy a jedli sa súčasne;-). | Rezancove cesto | 29.02.2008 11:19 | zlta | | to je to s vajickom z polohrubej muky? | | 29.02.2008 11:49 | carrie | | skuste niekedy z tvarohoveho cesta, naplnit dobrym domacim marhulovym alebo jahodovym lekvarom, obalit v oprazenej struhanke, poliat maslom, posypat praskovym cukrom, moj brat tomu hovori ze vareny kolac :) | | 29.02.2008 13:19 | kagemusha | | Tak to už voláme dereje, ale musia byť štvorcové ;-). | | 29.02.2008 13:18 | kagemusha | | Ano. | | 29.02.2008 10:09 | knourjuraj | | variacii na pirohy je bezpocet, u nas sa robi plnka len z bryndze a zemiakov, varia sa vo vode a potom sa vyprazaju, ziadna smotana, cibula ani slanina, ale ppc prplacka. | U nas v LND | 29.02.2008 10:47 | zlta | | bryndzu nepoznaju, zato rozvarenej neidentifikovatelnej hmoty je tu spusta. | varia a potom este vyprazaju? | 29.02.2008 10:49 | michalka_r | | no to urcite. to vis.. ale mozno to zaradim, ked budem na dochodku, budem mat cas na taketo srandy..
no len ci bude aj chut, je otazne.. ved v podstate, ked to polejes oprazenou slaninou, tak to je asi aj lepsie ako vyprazane na bezchutovom oleji. | | 29.02.2008 10:54 | knourjuraj | | ked vyprazis zemiakove cesto je to chrumkavejsie, predstav si to ako derivat zemiakovych placiek plneny bryndzovozemiakovou plnkou, nie su take mdle ako len varene | | 29.02.2008 11:12 | michalka_r | | ok. presvedcil si ma :-) zabezpecim aby to niekto urobil, ak to bude dobre, budem sa s tym babrat aj ja. tak. | | 29.02.2008 11:14 | knourjuraj | | tak zistim recept a poslem, bo ja ho neviem lebo na taku robotu by ma nikto nenahovoril :))) | | 29.02.2008 11:19 | michalka_r | | o.k. dik.
ved a
| Toto je archív Magazínu T-station. Nie je možné pridávať nové komentáre. |
|
|
Anketa
Budeme vám chýbať?
Mne ste chýbali aj doteraz.
|
|
8% |
Som tu prvýkrát, o čo ide?
|
|
12% |
Áno, ale len ak aj my vám.
|
|
8% |
Konečne sa bude dať na slovenskom internete vyvetrať!
|
|
1% |
Tie vaše pseudointelektuálske ufňukané kydy? Nikdy!
|
|
5% |
Práve zakladám svoj magazín a lepší.
|
|
0% |
Budete. V ktorej krčme sa mienite stretávať?
|
|
26% |
Mne bude chýbať Pišťanek, nemám koho žalovať.
|
|
4% |
Mne budú najviac chýbať ankety.
|
|
6% |
Čo si počnem bez Stropkova?
|
|
14% |
A čo bez sexu?
|
|
3% |
Táto otázka je pod vašu dôstojnosť!
|
|
13% |
|