Toto je archív Magazínu T-station. Nie je možné pridávať nové komentáre. |
| 05.10.2007 09:41 | zanardi | |
Ja by som chcela ten recept na burizónový čaj. A viem, čo je horšie, ako dokonalá žena. Dokonalý chlap. Ani smietka nikde. Nikdy nie je strapatý. Nikdy neupravený. Mám ho doma. |
| 05.10.2007 10:28 | cafe | |
este horsi je taky, co ked idete spolu von, vyzera a vonia lepsie ako vy sami, mam ho doma |
Ale ani toto | 05.10.2007 14:50 | anonym | |
nie je bohviečo: Idete spolu vonku a on má tričko naopak a naopak- aj na ruby, a to čo vpredu vzadu. Mám to doma. Ale aj tak vyzerá lepšie ako ja... Jarabica |
| 05.10.2007 11:34 | anonym | |
neviem ci autorka myslela prave toto, ale my sme burizonovy caj hovorili japonskemu zelnemu caju "Genmaicha", ktory je tvoreny zmesou cajovych listkov Bnacha a prazenej ryze (<-burizony). po vyluhovani sa mierne nabotnane burizony daju vyjest ;p a caj ma prijemnu horkastu chut (ako kazdy dobry caj) s burizonovou aromou. |
| 05.10.2007 12:02 | zanardi | |
znie to fajn. Ďakujem |
Toto tu zavana rekurziou | 05.10.2007 10:49 | anonym | |
Gastanove jazycky vytvarujeme do tvaru gastanoveho jazycka. Vedel by niekto vysvetlit aky tvar ma gastanovy jazycek??? :-)) |
| 05.10.2007 11:31 | anonym | |
tie v cukrarni su normalne okruhle placky, tak akurat do dlane. tie na fotografiach vyzeraju skor ako .. no.. jazyk. |
no predsa ako jazýček | 05.10.2007 12:21 | a_m_i | |
hafana s "poetickým" menom Gaštan. |
| 05.10.2007 13:22 | anonym | |
Šľahačka v spreji! Toľké barbarstvo! |
:-) | 05.10.2007 13:39 | las0 | |
Tiež si myslím, že by to mala nejaká komisia nariadiť premenovať na "biela pena v spreji - jedlá". |
| 05.10.2007 13:42 | rad | |
prevažne jedlá? |
? | 05.10.2007 14:47 | anonym | |
určená na konzumáciu (pre nenáročných) ;-) |
| 05.10.2007 15:43 | sukromna | |
presne. |
| 05.10.2007 13:47 | anonym | |
tak ja neviem, ale nerozpadne sa to, mne to pride dost makke a este s tym maslom, no, nemalo by sa to nahodou upiect alebo co? |
| 05.10.2007 14:11 | anonym | |
Naco tolke starosti, necakana navsteva nech nic necaka. |
| 05.10.2007 15:42 | sukromna | |
piect? ee, to by sa uplne rozlialo. skor dat na chvilku do mraznicky aby to pekne stuhlo :-) |
miznuce gastanove jazycky | 05.10.2007 20:06 | sebka | |
:))) |
| 02.12.2007 19:48 | anonym | |
to maslo či čo je tam navyše. Ja to robím oveľa jednoduchšie. nakrájam gaštanové pyré na malé hranoly, natlačím na každý šľahačku zo spreja a oblejem roztopenou čokoládou, dá sa hneď podávať, netreba chladiť, horúca čokoláda na vrch, vhodné na chladné dni. |
| 07.02.2008 08:45 | anonym | |
Toto je archív Magazínu T-station. Nie je možné pridávať nové komentáre. |
|