Toto je archívna verzia magazínu T-Station, ktorého prevádzka bola ukončená 31.7.2008


:: Komentáre k článku "Návšteva neohlásená a neodolateľne jazýčková" späť na článok zobraz všetky
Toto je archív Magazínu T-station. Nie je možné pridávať nové komentáre.
05.10.2007 09:41 zanardi
Ja by som chcela ten recept na burizónový čaj.
A viem, čo je horšie, ako dokonalá žena. Dokonalý chlap. Ani smietka nikde. Nikdy nie je strapatý. Nikdy neupravený. Mám ho doma.
reakcia 05.10.2007 10:28 cafe
este horsi je taky, co ked idete spolu von, vyzera a vonia lepsie ako vy sami, mam ho doma
reakcia Ale ani toto 05.10.2007 14:50 anonym
nie je bohviečo: Idete spolu vonku a on má tričko naopak a naopak- aj na ruby, a to čo vpredu vzadu. Mám to doma. Ale aj tak vyzerá lepšie ako ja...
Jarabica
reakcia 05.10.2007 11:34 anonym
neviem ci autorka myslela prave toto, ale my sme burizonovy caj hovorili japonskemu zelnemu caju "Genmaicha", ktory je tvoreny zmesou cajovych listkov Bnacha a prazenej ryze (<-burizony). po vyluhovani sa mierne nabotnane burizony daju vyjest ;p a caj ma prijemnu horkastu chut (ako kazdy dobry caj) s burizonovou aromou.
reakcia 05.10.2007 12:02 zanardi
znie to fajn. Ďakujem
Toto tu zavana rekurziou 05.10.2007 10:49 anonym
Gastanove jazycky vytvarujeme do tvaru gastanoveho jazycka.
Vedel by niekto vysvetlit aky tvar ma gastanovy jazycek??? :-))
reakcia 05.10.2007 11:31 anonym
tie v cukrarni su normalne okruhle placky, tak akurat do dlane. tie na fotografiach vyzeraju skor ako .. no.. jazyk.
reakcia no predsa ako jazýček 05.10.2007 12:21 a_m_i
hafana s "poetickým" menom Gaštan.
05.10.2007 13:22 anonym
Šľahačka v spreji! Toľké barbarstvo!
reakcia :-) 05.10.2007 13:39 las0
Tiež si myslím, že by to mala nejaká komisia nariadiť premenovať na "biela pena v spreji - jedlá".
reakcia 05.10.2007 13:42 rad
prevažne jedlá?
reakcia ? 05.10.2007 14:47 anonym
určená na konzumáciu (pre nenáročných) ;-)
reakcia 05.10.2007 15:43 sukromna
presne.
05.10.2007 13:47 anonym
tak ja neviem, ale nerozpadne sa to, mne to pride dost makke a este s tym maslom, no, nemalo by sa to nahodou upiect alebo co?
reakcia 05.10.2007 14:11 anonym
Naco tolke starosti, necakana navsteva nech nic necaka.
reakcia 05.10.2007 15:42 sukromna
piect? ee, to by sa uplne rozlialo. skor dat na chvilku do mraznicky aby to pekne stuhlo :-)
miznuce gastanove jazycky 05.10.2007 20:06 sebka
:)))
02.12.2007 19:48 anonym
to maslo či čo je tam navyše. Ja to robím oveľa jednoduchšie. nakrájam gaštanové pyré na malé hranoly, natlačím na každý šľahačku zo spreja a oblejem roztopenou čokoládou, dá sa hneď podávať, netreba chladiť, horúca čokoláda na vrch, vhodné na chladné dni.
07.02.2008 08:45 anonym
Toto je archív Magazínu T-station. Nie je možné pridávať nové komentáre.




:: Súvisiace reklamné odkazy Pridaj odkaz 
  
Anketa
Budeme vám chýbať?

Mne ste chýbali aj doteraz.
Mne ste chýbali aj doteraz. - 8%
8%
Som tu prvýkrát, o čo ide?
Som tu prvýkrát, o čo ide? - 12%
12%
Áno, ale len ak aj my vám.
Áno, ale len ak aj my vám.  - 8%
8%
Konečne sa bude dať na slovenskom internete vyvetrať!
Konečne sa bude dať na slovenskom internete vyvetrať! - 1%
1%
Tie vaše pseudointelektuálske ufňukané kydy? Nikdy!
Tie vaše pseudointelektuálske ufňukané kydy? Nikdy! - 5%
5%
Práve zakladám svoj magazín a lepší.
Práve zakladám svoj magazín a lepší. - 0%
0%
Budete. V ktorej krčme sa mienite stretávať?
Budete. V ktorej krčme sa mienite stretávať? - 26%
26%
Mne bude chýbať Pišťanek, nemám koho žalovať.
Mne bude chýbať Pišťanek, nemám koho žalovať.  - 4%
4%
Mne budú najviac chýbať ankety.
Mne budú najviac chýbať ankety.  - 6%
6%
Čo si počnem bez Stropkova?
Čo si počnem bez Stropkova? - 14%
14%
A čo bez sexu?
A čo bez sexu?  - 3%
3%
Táto otázka je pod vašu dôstojnosť!
Táto otázka je pod vašu dôstojnosť!  - 13%
13%