Toto je archív Magazínu T-station. Nie je možné pridávať nové komentáre. |
| 10.08.2007 09:35 | azazelo | | To je zaujimave, ze napriek nie celkom dobremu menu co ma anglicka kuchyna v strednej europe tak kucharov exportuju. | | 10.08.2007 14:09 | vyzblnk | | neviem ci to uplne suvisi... | | 10.08.2007 15:42 | azazelo | | Ja zas vonkoncom netusim, co si stela povedat.
Ja som chcel povedat, ze povest anglickych ci bristskych kucharov vysoko prevysuje povest samotnej britskej kuchyne. | no to jo | 10.08.2007 15:58 | cafe | | a ked Chirac povedal o anglickej kuchyni aky to je sajrajt, tak aki boli urazeni, ale zasa na ich ochranu, asi budu mat pestrejsi jedalnicek ako taliani, ja zasa nechapem, ako talianska kuchyna mohla tak preslavit aj mimo europu, to je sama cestovina, mlate maso, kecup, syr v 100000000 variaciach, to ja radsej budem tu inglis mrkvu na dva sposoby tvrda-makka | | 10.08.2007 16:33 | azazelo | | Aha takze tvrda makka. Uz roky bolo pre mna zahadou, aky je ten druhy sposob upravy. | to je tak ako u ludi, | 12.08.2007 00:58 | anonym | | bud si natvrdly, alebo si namakko :-D | export | 10.08.2007 23:10 | anonym | | oni exportuju hlavne tych, ktori maju zvladnutu francuzsku alebo taliansku kuchynu a vyrazne menia tu anglicku | | 10.08.2007 09:53 | anonym | | Do cezar salatu patria sardelky, inak to nie je ten salat. A uz som ho jedla aj s cerstvymi sardelkami. Je to ine, ale fajn. | sardelky nie | 10.08.2007 14:37 | akacsova | | ja som kedysi pisala o Cezarovom salate do inZinu a zistila som toto:
Existuje množstvo zaručene pravých receptov na Cézarov šalát. Vysoko odborné spory sa vedú hlavne v otázke, či do dresingu patria aj ančovičky (sardelky), pretože šalát má jemný rybací nádych. Na svete je dnes už len málo ľudí, ktorí poznajú pôvodný recept a videli na vlastné oči jeho prípravu. Medzi nich patrí americká šéfkuchárka, populárna autorka kuchárskych kníh a televíznych programov o varení Julia Childová. ... K pánovi (Cezarovi) Cardinimu ju na populárne šalátové predstavenie zobral ako deväťročnú otec. Jej recept je teda skutočne z prvej ruky. Navyše ho Julii autorizovala dcéra pána Cardiniho Rosa. Definitívny verdikt teda znie: do pôvodného receptu ančovičky nepatria. Náznak rybacej chute pochádza z worcestrskej omáčky.
http://www.inzine.sk/artic le.asp?art=8601 | od autorky | 10.08.2007 23:12 | anonym | | sak mna prekvapili tie cerstve sardelky, ine tam nedal | | 12.08.2007 20:59 | dusa | | preco ti blbi anglicania takmer na vsetko zapecene nadrbu zemiakove pyre??
a o tom traumatickom detstve ti kto vravel? nebodaj gordon? | Peklo v ustach | 14.08.2007 09:51 | anonym | | Gordon ma take peklo v ustach ako malokto, len malokto ma povolene v national TV vyplut z podnebie tolko nadavok a urazok, od takeho bezocivca by mi nechutilo ane superextrafantasticke kuracie sote. | | 22.08.2007 08:39 | anonym | | moj dobry kamarat robil asistenta manazera v hoteli kde prave v tom case posobil aj ramsay. velmi dobre historky ma z toho obdobia, ciste peklo :-) |
Toto je archív Magazínu T-station. Nie je možné pridávať nové komentáre. |
|
|
Anketa
Budeme vám chýbať?
Mne ste chýbali aj doteraz.
|
|
8% |
Som tu prvýkrát, o čo ide?
|
|
12% |
Áno, ale len ak aj my vám.
|
|
8% |
Konečne sa bude dať na slovenskom internete vyvetrať!
|
|
1% |
Tie vaše pseudointelektuálske ufňukané kydy? Nikdy!
|
|
5% |
Práve zakladám svoj magazín a lepší.
|
|
0% |
Budete. V ktorej krčme sa mienite stretávať?
|
|
26% |
Mne bude chýbať Pišťanek, nemám koho žalovať.
|
|
4% |
Mne budú najviac chýbať ankety.
|
|
6% |
Čo si počnem bez Stropkova?
|
|
14% |
A čo bez sexu?
|
|
3% |
Táto otázka je pod vašu dôstojnosť!
|
|
13% |
|