Toto je archív Magazínu T-station. Nie je možné pridávať nové komentáre. |
Hentak znicit kacacie prsia? | 08.06.2007 02:02 | anonym | |
Tak to teda nie! |
a co by si s nimi urobila ty? | 08.06.2007 10:00 | anonym | |
vypchala by si si s nimi podprsenku? |
len by musel / musela byť v strehu | 08.06.2007 11:26 | a_m_i | |
aby mu / jej nevypadli z letného sexi trička :) |
| 08.06.2007 06:08 | anonym | |
Toto dýcha exkluzivitou a už aj režem vyrezať nejakej kačke prsia. Flambovala som naposledy na maturitách na hotelke, hádam oprášim nejaké tie grify. Pán Pišťanek, vďaka. |
| 08.06.2007 08:13 | liliana | |
ehm, to nie je moj napad ale napad ktory vznikol na offtopicu blahej pamati nedavno. myslim ze autorom je pohan. tie body som mu posunula. ja si nemozem pomoct a musim posuvat zasadne informacie dalej do sireho sveta :-)) |
Pistanek | 08.06.2007 09:04 | anonym | |
you are the man, man! |
skvelý názov knihy | 08.06.2007 09:29 | a_m_i | |
skvelý recept a ako bonus srdečný smiech :) Podľa mňa úspech je zaručený :) |
Co to znamena | 08.06.2007 09:40 | anonym | |
orestovat? |
| 08.06.2007 09:50 | anonym | |
Rýchlo opiecť. |
v skutocnosti | 08.06.2007 10:45 | pato | |
to znamena ze niekde zozenies niektoreho Oresta a das mu kacacie prsia aby ich prudko a rychlo opiekol... |
| 08.06.2007 10:47 | anonym | |
fakt fakt fakt som si myslela, ze im dame rychly rest |
Presne | 08.06.2007 11:33 | xps | |
A ked to nepomoze, tak ich mozme polozit na Élektro gril. |
no ako poznam Oresta | 11.06.2007 09:34 | saschia | |
budes musiet tie kacacie prsia orestovat aj tak ty. |
Slivovica s jablkami? | 08.06.2007 10:47 | anonym | |
Pan Pistanek, take podobne sa u nas doma obcas vari, ale s kalvadosom (destilatom z jablk) namiesto slivovice. Logickejsie sa kalvados kombinuje s jablkami. Doporucujem. Matti |
Zaujímavé | 09.06.2007 06:27 | rivers | |
ale poznám ten recept takto. Na kalvados mám tiež niekoľko receptov. Ináč, podotýkam, že kalvados je síce jablkovica, ale nie každá jablkovica je kalvados. Kalvados sa vyrába v oblasti Calvados (Normandia) a po destilácii dozrieva 3 až 60 rokov v dubových sudoch, čo spôsobuje jeho zlatisté až tmavojantárové sfarbenie a príznačnú chuť a vôňu. Ide o taký špecifický destilát, že si hádam zaslúži, aby mu jeho meno kalvados nikto nebral. To len pre vyjasnnie pojmov. To je ako keby ste svoju domácu bielu vínovicu nazvali koňakom. Ako súkromnej osobe Vám, samozrejme, nikto nemôže zabrániť nazývať čokoľvek názvom, aký len chcete. |
ty si tu slivovicu namiesto marinovanie asi vybumbal Pistik | 09.06.2007 22:12 | disruptor | |
to na co si reagoval? Jediny kto nazyva kalvados jablkovicou si ty sam, tak o com tocis? Zachytka to isti... |
Pre neskúsených | 10.06.2007 13:18 | rivers | |
jablkovica = destilát z jabĺk kalvados = jablkovica (čiže destilát z jabĺk) z vymedzenej oblasti Calvados, ktorá po destilácii prejde procesom dozrievania v dubovom sude. |
Aj tak sa da | 11.06.2007 10:47 | anonym | | Toto je archív Magazínu T-station. Nie je možné pridávať nové komentáre. |
|