Toto je archívna verzia magazínu T-Station, ktorého prevádzka bola ukončená 31.7.2008


:: Komentáre k článku "Nie je to také zložité, aby bolo nutné variť to za triezva" späť na článok zobraz všetky
Toto je archív Magazínu T-station. Nie je možné pridávať nové komentáre.
na zdravie 27.04.2007 01:34 calien
Varenie v style Floyda, to sa mi paci:)))
reakcia Nech zije 27.04.2007 13:57 xps
Floyd! Tiez som sa nechal inspirovat jeho stylom.
conny 27.04.2007 08:22 anonym
ja len upozornujem, ze ked sa do hovadzieho naleje cervene vino, maso stvrdne a dusit do makka to budeme par hodin.

ale jedlo je to vyborne, ja ho poznam pod nazvom namornicke maso - robim to na slaninkovy zaklad a ked mam naladu tak aj ostiplavim.
reakcia máš pravdu 27.04.2007 12:18 bufko
ale treba naliať to víno až na koniec, keď je mäso mäkké
Mozem sa opytat? 27.04.2007 08:49 anonym
Biele alebo cervene? Poznam recept na tokana s bielym. Dakujem za radu.
reakcia 27.04.2007 12:14 anonym
kedze je to rodinny recept, odpoviem aj za autorku: pouzite vino, ake mate, chut bude vzdy trochu ina a ak pouzivate tlakovy hrniec, ako ja, ani to netrva celu vecnost, kym je jedlo hotove. A je to naozaj take jednoducho vyborne.
reakcia 27.04.2007 12:16 evab
je to moja reakcia, nevsimla som si, ze ma system medzitym automaticky odhlasil
reakcia 27.04.2007 12:27 franzl
som myslela, ze aby mal clovek povolenie pouzivat tlakovy hrniec, musi byt nielen svojpravny, ale aj triezvy. aaaale sak vo svojej kuchyni to robis.
reakcia 27.04.2007 15:31 evab
moja jedina zabavna prihoda s tlakovym hrncom nesuvisela s tym, ze by som nebola triezva, ale s tym, ze som bola sprosta. Netreba sa papinakov baaat.
reakcia mne k hovadzine biele nejde 27.04.2007 15:53 saschia
ani na varenie ani na pitie. No ale proti gustu ziaden disputat...
o skodlivosti papinakov 28.04.2007 14:50 azazelo
pred par rokmi mi kolegava v kuchynke vypraval tuto historku. Jeho manzelka na materskej dala do papinaku sparit cerstvy spenat prv ako ho necha zmrazit. Ale potom zaspala v obyvacke na gauci. Ked sa zobudila nechcela verit vlastnym ociam.

Cela kuchyna bola nanovo vymalovana - na zeleno. Cely spenat sa cez krutiacu pistalku vystriekal rozmnelneny na mikrosopicke ciastocky.
Toto je archív Magazínu T-station. Nie je možné pridávať nové komentáre.




:: Súvisiace reklamné odkazy Pridaj odkaz 
  
Anketa
Budeme vám chýbať?

Mne ste chýbali aj doteraz.
Mne ste chýbali aj doteraz. - 8%
8%
Som tu prvýkrát, o čo ide?
Som tu prvýkrát, o čo ide? - 12%
12%
Áno, ale len ak aj my vám.
Áno, ale len ak aj my vám.  - 8%
8%
Konečne sa bude dať na slovenskom internete vyvetrať!
Konečne sa bude dať na slovenskom internete vyvetrať! - 1%
1%
Tie vaše pseudointelektuálske ufňukané kydy? Nikdy!
Tie vaše pseudointelektuálske ufňukané kydy? Nikdy! - 5%
5%
Práve zakladám svoj magazín a lepší.
Práve zakladám svoj magazín a lepší. - 0%
0%
Budete. V ktorej krčme sa mienite stretávať?
Budete. V ktorej krčme sa mienite stretávať? - 26%
26%
Mne bude chýbať Pišťanek, nemám koho žalovať.
Mne bude chýbať Pišťanek, nemám koho žalovať.  - 4%
4%
Mne budú najviac chýbať ankety.
Mne budú najviac chýbať ankety.  - 6%
6%
Čo si počnem bez Stropkova?
Čo si počnem bez Stropkova? - 14%
14%
A čo bez sexu?
A čo bez sexu?  - 3%
3%
Táto otázka je pod vašu dôstojnosť!
Táto otázka je pod vašu dôstojnosť!  - 13%
13%