Toto je archív Magazínu T-station. Nie je možné pridávať nové komentáre. |
| 23.03.2007 07:53 | anonym | | ten nadpis a reklama napravo vo mne vyvolali uplne ine uvahy ako gastronomicke | | 23.03.2007 07:58 | kltko | | slepačie beháky dostať v stánku na miletičke, mrazené, asi 4kilové balenie. Hm, azda jediná chyba, že ako psie žrádlo ;o) | jezukriste! | 23.03.2007 08:46 | saschia | | idem hned zhanat recept na slepacie behaky, raz som to jedla a neviem zabudnut, ale to vtedy varili pravi cinski cinania... | | 23.03.2007 08:57 | kltko | | najprv si zisti, či ich ešte mávajú, ono je to predsa už len nejaký ten deň, čo som ich tam kupovával (drevené stánky v zadnom bloku, čo predávajú langoše, varené víno a podobne) | | 23.03.2007 09:31 | liliana | | jasne ze hej. aj mrtvolky sliepok a inej hydiny tam maju. | mam niekolko zavaznych pripomienok | 23.03.2007 08:44 | saschia | | 1) k masu zahrnut aj drobky a mozu byt aj kuracie 2) penu nezbierat, pri pomalom vareni (pomale ze ledva vrie) sa vstreba 3) zeleninu varit az poslednu cca tristvrte hodinu. Co znamena ze cca po 2 a stvrt hodine pridame zeleninu (nakrajanu na velkost mladych karotiek) a potom varime az do jej zmaknutia. Zelenina takto varena je konzumovatelna a vobec nie blatova, naopak velmi chutna. 4) slepacie maso by po troch hodinach varu nemalo byt tvrde, ak je, navstivte zubara, problem je vo vasom prijimaci. Nasa vyse 80 rocna babka s protezou ho bez problemov zje. Slepacie maso nakrajane na kusky je vyborne ako vo vyvare, tak i v slepacom rizote. 5) Vyvar co sa nezje hned je super zamrazit a pouzivat pri vareni inych, nemasovych polievok pre nevegetarianov (napriklad kremova sampinonova), alebo omacok k masu (napriklad kurca na grepfritoch), ale da sa jest aj len tak, so slizikmi...
6) mnam... Dik Franzl za pripomenutie oblubeneho jedla, cez vikend zas budem varit z vyvaru (ale hovadzieho, slepaci sa uz minul). | mám pripomienku | 23.03.2007 09:01 | bufko | | pena sa zberá aby sa vývar nezakalil. Zelenina sa varí od začiatku aby polievka dostala tú správnu chuť. Droby sa dávajú do tej klasickej polievky-autorke podľa mňa išlo o niečo iné...a zeleninu uvarenú v polievke používam napr,do zelenin.omáčok. Ja len toľko | | 23.03.2007 10:01 | liliana | | ja teda neviem o vareni nic, len tolko, ze majstrom do umenia nefusujem. | | 23.03.2007 09:33 | liliana | | meisterstuck milostiva! slintam do monitoringu. | Gratulujem | 23.03.2007 09:41 | xps | | ku slavnemu vitazstvu nad sliepkou. Humoru, tprezlivosti a ostremu noziku sliepka nemala sancu odolat. | | 23.03.2007 10:17 | bosoriak | | No co ja viem, podla mna je podstatny len ten ostry nozik. Humoru a trpezlivosti vacsina sliepok s prehladom odola :-) | Preto | 23.03.2007 10:49 | xps | | netreba podcenit uz vyber sliepky. Jej vlastnosti maju potom vplyv na pouzite prostriedky i nastroje. | | 23.03.2007 11:52 | bosoriak | | ..., ktore pridu na rad, ked zlyha trpezlivost. | v poradecku | 23.03.2007 10:27 | anonym | | len mila Ester, mohla by si mi prosim objasnit spojitost tohto receptu, respektive kuchynskych pomocok s analnym sexom? pri spojitosti s jedlom nanajvys negustiozne | | 23.03.2007 10:37 | anonym | | Aj mne! | | 23.03.2007 12:26 | knourjuraj | | ze spickovy kuchar vie pri analnom sexe povedat co dotycna konzumovala ? | | <
Toto je archív Magazínu T-station. Nie je možné pridávať nové komentáre. |
|
|
Anketa
Budeme vám chýbať?
Mne ste chýbali aj doteraz.
|
|
8% |
Som tu prvýkrát, o čo ide?
|
|
12% |
Áno, ale len ak aj my vám.
|
|
8% |
Konečne sa bude dať na slovenskom internete vyvetrať!
|
|
1% |
Tie vaše pseudointelektuálske ufňukané kydy? Nikdy!
|
|
5% |
Práve zakladám svoj magazín a lepší.
|
|
0% |
Budete. V ktorej krčme sa mienite stretávať?
|
|
26% |
Mne bude chýbať Pišťanek, nemám koho žalovať.
|
|
4% |
Mne budú najviac chýbať ankety.
|
|
6% |
Čo si počnem bez Stropkova?
|
|
14% |
A čo bez sexu?
|
|
3% |
Táto otázka je pod vašu dôstojnosť!
|
|
13% |
|