Toto je archív Magazínu T-station. Nie je možné pridávať nové komentáre. |
| 31.03.2006 07:50 | hadianoha | | take jedla, do ktorych sa da zamiesat obed od svokry, su super ale liter kecupu? to musi byt fakt sila, ani si to neviem predstavit
Este jedna drobna technicka: sa mi tak vidi, ze one palacinky v poslednej vete spominane nie su podla nejakeho baciho Hortobágyho, ale podla puszty Hortobágy (aspon v paprikovej televizii tak hovorili, ked ich robili). Ale kedze sa mi nechce googlit, ci taka pusta naozaj existuje, tak sa hadat nebudem. | Veru áno | 31.03.2006 10:57 | hyena | | Máš s tou pusztou stopercentnú pravdu. Tiež ma zasvrbeli prsty pri tom Hortobágyi, ale ovládol som sa, že nechcem byť v piatok ráno protivný. ;-) | | 31.03.2006 08:34 | lula | | napadlo ma zapekat palacinky, ale vzdy ich zjeme skor ako sa podari dostat ich na pekac. mozno ked decko dojde do poberty. dalsi problem je, ze s manzelom sa nezhodneme v kecupe, kazdy ma svoj. nie som si ista, ze mix by to vyriesil. | špenátové palacinky | 31.03.2006 09:28 | barborella | | mne strašne chutia. tiež sa zapekajú s hordou syra na vrchu a vo vnútri je špenát na cibulke a cesnaku, so smotanou. a najlepšie je, keď tam je aj slaninka nadrobno nakrajaná, mňam! odporúčam skúsiť. pokiaľ nie ste apriori zaštepení/é proti špenátu, alebo vám ho nezhnusili ešte v školskej jedálni na ZŠ, zistíte, že je to fakt lakota! | | 31.03.2006 09:41 | hadianoha | | Ja sa spenatu este od skolskych cias dost desim, ale spenatove palacinky robim rada. Akurat ze spenat nedavam do plnky, ale rovno do cesta, takze su potom zelene. A plnim sunkou, syrom a kecupom (ale skusim aj tie zvysky od obeda a zapiect, ako radi ester). | | 31.03.2006 10:03 | barborella | | ja by som asi najradšej ruky odtínala tým paňulkám, čo v školských jedálňach tak veľa ľudí odplašili od niečoho tak fajného ako je špenát! nemusí byť zlý ani v ceste, to dakedy vskúšam, dik. | Špenatik je MNAAMMM! | 31.03.2006 10:29 | anonym | | Milujem špenát, robím s ním aj cestoviny, je to mnam. Palacinky sme plnili takym dakym kuracim sote, a navrchu posypali syrom a dali zapiect. Bez kecupu. Bolo to tiez dobre. S kecupcekom vyskusam. | špenát je super aj na pizze | 03.04.2006 14:15 | oleander | | odkedy to môjho drahého napadlo, už ani nechcem inú pizzu než so špenátom na druhej vrstve! mňááám | To bol boží recept | 31.03.2006 10:12 | valentina | | dokonca lepší ako moja aro pizza z Metra... | sa tu len tak obsmietam, | 31.03.2006 10:44 | anonym | | lebo recepty ozaj nie su pre mna to prave orechove | ina varianta | 31.03.2006 13:57 | anonym | | na nezapekane palacinky - upecene potriet kecupom, polozit platok sunky, struhany syr, zakrutit, k tomu na tanier kukuricku a hrasok, hotovo. super chutia. | | 31.03.2006 18:14 | peterpetro | | Co recepty, ale ako krasne je to napisane! Klobuk dolu. | žiadny kečup | 03.04.2006 14:19 | oleander | | ja kečup teda nemusím, a pravdupovediac nechápem, ako si niekto môže kaziť chuť jedla tým, že tam nadžabe niečo červené a pálivé čo prekryje chuť úplne všetkého. To má to isté, ako keby si dal kečup samotný. Keď už paradajková chuť, tak pretlak, a keď pálivé, tak chilli apod. |
Toto je archív Magazínu T-station. Nie je možné pridávať nové komentáre. |
|
|
Anketa
Budeme vám chýbať?
Mne ste chýbali aj doteraz.
|
|
8% |
Som tu prvýkrát, o čo ide?
|
|
12% |
Áno, ale len ak aj my vám.
|
|
8% |
Konečne sa bude dať na slovenskom internete vyvetrať!
|
|
1% |
Tie vaše pseudointelektuálske ufňukané kydy? Nikdy!
|
|
5% |
Práve zakladám svoj magazín a lepší.
|
|
0% |
Budete. V ktorej krčme sa mienite stretávať?
|
|
26% |
Mne bude chýbať Pišťanek, nemám koho žalovať.
|
|
4% |
Mne budú najviac chýbať ankety.
|
|
6% |
Čo si počnem bez Stropkova?
|
|
14% |
A čo bez sexu?
|
|
3% |
Táto otázka je pod vašu dôstojnosť!
|
|
13% |
|