Toto je archív Magazínu T-station. Nie je možné pridávať nové komentáre. |
kto si zaslúžil známku z mirobiologických cvičení | 17.03.2006 08:00 | kltko | |
nemá problém a mindrák z práce so želatinou či agarom |
| 17.03.2006 08:49 | franzl | |
to musel byt fasa chalan ten miro-biolog, ked z neho nemas mindrak |
Mám problém | 17.03.2006 09:16 | hyena | |
Tento recept by sa mi asi nepodaril. Jednak sa k modroplesnivému syru nepriblížim ani pod hrozbou smrti, jednak by živá šľahačka nestihla v predpísanom množstve prebehnúť z miesta vyšľahania do nádoby s rybou. Zožral by som ju. Ale tento recept rozhodne posuniem niekomu ďalej. |
autorka hyene | 17.03.2006 09:44 | anonym | |
ak ste naozaj muz, staci ak zapojite kreativitu a schopnost vymyslat skvele vyhovorky. napriklad takej mne sa podarilo uz trikrat zabudnut pridat modroplesnivy syr a nikomu nechybal. hlupy tomu nerozumie a mudry si bude mysliet, ze to tak ma byt. a co sa tyka zahadneho miznutia slahacky - cim menej jej pridate, tym viac bude ryby. a o to by nam malo ist v prvom rade. skor sa obavam, ze s Vami nieco nie je v poriadku, ak zeriete neochutenu slahacku a este Vam chuti. odsudim Vas, az ked vyskusam. Vas napad na delegovanie uloh nastastie naznacuje, ze nebudete uplne strateny. pekny den zela esterr. |
Vďaka | 17.03.2006 10:10 | hyena | |
Vďaka za tip na geniálne výhovorky. :-) A čestné slovo sa idem po neochutenej, skutočnej šľahačke utĺcť. A len pevne dúfam, že nie som na tomto svete jediný... |
Fakticky máš tak rád šľahačku? | 17.03.2006 10:58 | valentina | |
Tak keď pôjdeš okolo, dobehni! BTW, autorke vďaka za recept, včera som kúpila striebristku a v nedeľu môžem tvorivo postupovať :) (Pokiaľ nepôjde okolo hyena a nezje mi šľahačku.) |
Jasné | 17.03.2006 12:11 | hyena | |
Len sa kvúlivá tej šľahačke zabarikáduj. Na psa sa nespoliehaj, radšej vylož pred dvere plesnivý syr. zaručene prah neprekročím. ;-) |
franzl | 17.03.2006 09:28 | kltko | |
môžeš to brať aj ako cvičenia kuchára Mira V. a má to ešte hlbší zmysel ;o) |
Pjekne | 17.03.2006 11:41 | laura | |
Za desinku
btw neochutena slahacka je super vec - tiez som schopna jej dokonca az vyluchat za cely teglik (aj ked nie som tehotna). Kto by sa babral so slahanim. |
Pjekne | 17.03.2006 11:49 | laura | |
Za desinku
btw neochutena slahacka je super vec - tiez som schopna jej dokonca az vyluchat za cely teglik (aj ked nie som tehotna). Kto by sa babral so slahanim. |
oxutena slahacka? | 17.03.2006 11:58 | freesia | |
tak pockat.slahacka sa oxucuje? kupena sa vyslaha, je z nej zase len slahacka,len v inom skupenstve,nie?a to uz netreba oxucovat,ci ano?vysvetlite mi to prosim vas.dik |
ochutene | 20.03.2006 13:39 | akacsova | |
ja poznam takto dochucovane cukor, kakao alebo do sunky ked sa dava - chren |
gump ktoremu sa nechce prihlasovat | 02.04.2006 21:23 | anonym | |
prosiiim, len zelatiiinu nieeeeee :((( |
Toto je archív Magazínu T-station. Nie je možné pridávať nové komentáre. |
|