Toto je archív Magazínu T-station. Nie je možné pridávať nové komentáre. |
| 03.03.2006 09:31 | luciana | |
200 gramov natierkoveho masla? Bleeeeh Autorka mala urcite na mysli tvaroh. |
ba praveze | 03.03.2006 11:44 | okolo | |
nemala. keby autorka myslela tvaroh, napisala by tvaroh. |
| 03.03.2006 12:21 | anonym | |
Vo ved to aj v zapäti napisala. Po anglicky, ze crímcíz. |
krasne citanie | 03.03.2006 09:37 | anonym | |
Ester, toto je asi najvtipnejsi recept, co som cital.... skvele si sa pohrala s popisom, naladou a slovickami .... "decko prida decko mlieka" :))) smial som sa pri citani... |
akta X? | 03.03.2006 10:34 | arpet | |
chcela som ti dat repete a clanok nikde. :o(( normalne zmizol |
od Ignorantisa | 03.03.2006 12:34 | anonym | |
Ja teda neviem, ale z tej češtiny tuto sa raz do mňa strafí šlak. Že zvracať a zvracať... Vysvetlí mi niekto, prečo sa to všetkým zdá krajšie a výstižnejšie ako normálne slovenské "vracať" a "triafať niečo"? Asi nie. Ale to len tak bokom, nenechajte sa rušiť. |
| 03.03.2006 12:44 | lula | |
aj mna trochu soklo natierkove maslo. nie je ono trochu slane? ked dam lucinu, pokazim nieco? k natierkove maslu fakt nemam doveru. |
Vôbec sa netreba báť | 03.03.2006 12:52 | anonym | |
použiť nátierkové maslo. Ono krém, keď je čerstvý, chutí trochu slano, ale po stuhunutí sa sa slaná chuť stratí. Mám to vyskúšané - robím z pomazánkového masla a šľahačky tiramisu a je fakt dobré. |
| 03.03.2006 12:58 | franzl | |
bych sa skor bala, ze to bude desne sladke, ked si predstavim masu natierkoveho masla a masu salka. ale zase citronov je tam tiez dost, hm a tiez by som sa bala, ze kupim paprikove alebo chrenove, he |
| 03.03.2006 19:29 | lula | |
kebyze kupis paprikove, tak ziskas aspon peknu ruzovu farbu. nemusis davat uz jahody. |
krowky | 03.03.2006 14:14 | kltko | |
kilová piksľa salka polkila kryštáľcukru 1 maslo 2 vanilíncukry miešať, bublať, miešať
- a vôbec to nie je priveľmi sladké! :o) takže nemá ani tento lajt koláčik šancu byť presladený. Sladká je akurát tak baklava a aká je dobrá! :o) |
| 03.03.2006 14:27 | franzl | |
jezismarja, cukor do salka. a kto by si preboha chcel robit krovky? tych sa tazko zbavuje, aj ked ich od volakej dobrej duse dostanes. |
| 03.03.2006 16:11 | hadianoha | |
ak niekedy budes mat vazny problem sa ich zbavit, tak dones, vymenim za sedemdesiatpercentnu z lidla |
aleba | 03.03.2006 16:23 | franzl | |
zrazu kolko krowiakov |
| 03.03.2006 16:07 | knourjuraj | |
ja uz len z citania tohto mam cukrovku, ved to musi byt sladke ako hovno z nutrie |
franzl | 03.03.2006 14:35 | kltko | |
ja :o) |
zas dobry recept, pozeram... | 03.03.2006 17:31 | saschia | |
Uz len to dieta si zadovazit... Ale co, pouzijem kamoskine, mozno... |
a kto ma vela deti | 03.03.2006 18:44 | prasa | |
moze ich za malu protihodnotu poziciavat susedom na pomocne kuchynske prace ako roztlkanie keksov dialkovym ovladanim na kachlickach |
Toto je archív Magazínu T-station. Nie je možné pridávať nové komentáre. |
|