Toto je archívna verzia magazínu T-Station, ktorého prevádzka bola ukončená 31.7.2008


:: Komentáre k článku "Bez piva ani nechoď domov" späť na článok zobraz všetky
Toto je archív Magazínu T-station. Nie je možné pridávať nové komentáre.
viem že je to opäť hriech 17.02.2006 08:24 kltko
skoro taký, ako oné prezradené spovedné tajomstvo, ale pokiaľ máte pivo tmavé, nahraďte ním vorčester a ten odložke do skrine ku pretlaku. Pri blokáde sa bude hodiť. :o)
znížite počet surovín o 1
reakcia neverim 17.03.2006 18:04 prasa
podla mna bude mat v case blokady vacsiu cenu pivo jak vorcester
17.02.2006 08:38 knourjuraj
naco knedlu, staci hrba feferonok
reakcia a cerstvy chleba! 17.02.2006 10:36 stepnyvlk
a s chelbom potom povytierat mast z hrnca ;)
moja dobra skusenost 17.02.2006 08:41 saschia
Vodu pridavat az ked maso hrozi, ze sa priskvari. Po zavreti v tukocibuli staci posolit a prikryt a na miernom ohni pusti stavu postacujucu na najmenej dalsiu polhodinu varenia. Ak je niekto sklerotik ako ja, tak dokonca musi postacit na nasledujucu hodinu varenia ;o)

Mimochodom - zo zasady pozor na vodu vyzrazanu na pokrievke! Chemik mi verit mozno nebude ale homeopat urcite - voda vyzrazana na pokrievke je dolezita pre zachovanie najlepsich chutovych a aromatickych vlastnosti gulasa (aj hocakeho ineho masoveho pokrmu), preto po odkryti hrnca dame pozor, aby vsetka stiekla nazad do hrnca!!!
Ježiš, až sa mi sliny zbiehajú 17.02.2006 08:46 valentina
To je nemorálne takto provokovať na lačno.
Škoda, že na zajtra mám už naplánované variť kapustnicu...
ja som asi svatokradeznik 17.02.2006 10:59 hadianoha
ale mne sa ta riedka stava na fotkach nepaci, ba priam sa mi zda az podozriva
bolo malo cibule, od ktorej by zhustla?
zato masko, masko vyzera fantasticky, to sa musi uznat
Felixov Guláš. 18.02.2006 07:57 anonym
Postup pri guláši je dobrý,ale ja pridávam majoránku ,čilipapričku a zeleninové lečo,vyskušajte z dobrým domacím chlebom a potom nezaškodí aj dobré pivko,čo ja
nahrádzam čistou pramenitou vodou lebo abstynujem už 31.rokov.
Felix G.
reakcia RE:Felixov Guláš 21.02.2006 22:46 stevehoper
Ak abstynujes uz tridsatjedna rokov s tvrdym si moj hrdina!!!
Gulasik 18.02.2006 10:03 anonym
Ja mam recept malinko odlisny. Zaciatok je rovnaky - cibula je hlavna a ma jej byt viac ako masa. Po oprazeni a uzavreti masa pridame papriku a korenie, podusime vo vlastnej stave a pripravime si liter sladsieho vina - polovicu nalejeme pod maso a polovicu do sefkuchara 8-). S vinom dusime 10 minut, potom pridame vodu. Hned ako zacne vriet takto zriedeny gulas, pridame zemiaky (zhruba rovnake mnozstvo ako maso), aspon 2-3 z nich nakrajane nadrobno (ako cibula), ostatne na asi dvojcentimetrove kocky. Dosolime, dokorenime a varime asi 1,5 hodiny kym maso nezmakne a zemiaky sa nezacnu rozvarat. Asi pol hodinu pred tymto zaverom pridame leco. Nechame odstat do druheho dna
divý guláš 23.02.2006 08:29 kltko
z diviny ostane utajený pre hŕstku zasvätených :o)
Naco vodu (dalsia zbytocna surovina) 28.02.2006 12:46 pato
Vodu a vorcester do gulasa? no fuuuj :-) Ako pisal kltko jedne flasa (az dve) dobreho cierneho to isti, a ako spravne pise saschia v mase je stavy dost (ak to nebola krava co ju Matuzalem ako dieta vodieval na pasu) Do tukocibule je dobre dat maso neosolene aby sa lepsie zatiahlo a potom ked zhnedne tak posolit a krasne pusti stavu. A je este jeden sposob - najprv masko a az potom cibulu (ale tym sa ochudobnime o chut pripalenej cibulky, ktora doda gulasu to prave... Aj mierne prichytene maso doda gulasu pikantnost. a dobre je do masa pomiesat kus srdca alebo vemeno. Potom to bude mat taku rosolovitu konzistenciu.
Toto je archív Magazínu T-station. Nie je možné pridávať nové komentáre.




:: Súvisiace reklamné odkazy Pridaj odkaz 
  
Anketa
Budeme vám chýbať?

Mne ste chýbali aj doteraz.
Mne ste chýbali aj doteraz. - 8%
8%
Som tu prvýkrát, o čo ide?
Som tu prvýkrát, o čo ide? - 12%
12%
Áno, ale len ak aj my vám.
Áno, ale len ak aj my vám.  - 8%
8%
Konečne sa bude dať na slovenskom internete vyvetrať!
Konečne sa bude dať na slovenskom internete vyvetrať! - 1%
1%
Tie vaše pseudointelektuálske ufňukané kydy? Nikdy!
Tie vaše pseudointelektuálske ufňukané kydy? Nikdy! - 5%
5%
Práve zakladám svoj magazín a lepší.
Práve zakladám svoj magazín a lepší. - 0%
0%
Budete. V ktorej krčme sa mienite stretávať?
Budete. V ktorej krčme sa mienite stretávať? - 26%
26%
Mne bude chýbať Pišťanek, nemám koho žalovať.
Mne bude chýbať Pišťanek, nemám koho žalovať.  - 4%
4%
Mne budú najviac chýbať ankety.
Mne budú najviac chýbať ankety.  - 6%
6%
Čo si počnem bez Stropkova?
Čo si počnem bez Stropkova? - 14%
14%
A čo bez sexu?
A čo bez sexu?  - 3%
3%
Táto otázka je pod vašu dôstojnosť!
Táto otázka je pod vašu dôstojnosť!  - 13%
13%