:: Komentáre k článku "Kač, kač, kačena, nasypem ti jačmeňa"
|
späť na článok
|
Toto je archív Magazínu T-station. Nie je možné pridávať nové komentáre. |
ad PS | 05.01.2006 10:08 | akacsova | | Diky, diky, ale preco si mi to napisala az dnes? Co teraz s tymi styrmi stratenymi neprejedenymi dnami? | hn | 05.01.2006 11:07 | anonym | | treba to robit naopak, pred vianocami schudnut (napriklad shopping a mopping su take oblubene predvianocne sporty) a potom cez vianoce len pekne zodpovedne a s prehladom dobiehat stratene kilecka
Co sa tyka receptu, nemozem si pomoct, ale nejako je mi proti mysli uničtožiť celu kacku, v mojej mysli vrchol to slavnostnosti, a potom ju podavat s prostymi sprostymi cestovinami alebo chlebom, co i priam arabskym. Myslite, ze by sa dala dat napriklad s haluskami? | hn | 05.01.2006 11:14 | franzl | | halusky sa ti zdaju slavnostnejsie? nie su to tak nahodou tiez cestoviny? ja by som skusila zemiakove knedle, u nas sa robia len prilezitostne, rozumej len pri malo prilezitostiach sa vydaria, a aj sa hryzu aj saju stavu. | hn | 05.01.2006 11:24 | anonym | | no hej, slavnostnejsie, lebo je s nimi viacej roboty, takze sa nevaria barskedy ale mas pravdu s knedlami, tie by boli idealne, halusky som trepla len preto, ze mi nic insie na rozum neprislo aj zemlove knedle by mozno mohli byt, alebo hoci aj burizonove od vitany | hn | 05.01.2006 14:45 | kltko | | len neviem, či tvoj recept na predvianočné chudnutie je všeobecne prijateľný ;o) | hn | 05.01.2006 15:10 | anonym | | joooj, tak ten tohtovianocny isto nie ale ucinne chudnutie to teda bolo, o tom po tom, a ani sportovat po obchodoch a doma s prachovkou nebolo treba | | 05.01.2006 14:49 | knourjuraj | | hm, polenta by nemusela byt zla ale s knedlou podavat nadrobene maso, to by celok mohol vyzerat ako plucka na smotane | hn | 05.01.2006 15:11 | anonym | | to maso sa rozhodne netvari ako plucka a aj ta omacka, co ju pod trubkami nevidno, bude asi pekna tmava ziaden sivy sliz z kuskami | | 05.01.2006 18:17 | anonym | | cestoviny s drvenym tuniakom a paradajkovou omackou su pre tvoje esteticke citenie prijatelnejsie ? | hn | 06.01.2006 14:08 | anonym | | ak sa pytas, ci cestoviny s tuniakom a paradajkovou omackou vyzeraju na tanieri estetickejsie ako plucka na smotane s knedlou, tak by som povedala, ze ano
Ale mozno ze nejaky vychyteny televizny sefkuchar by vedel naaranzovat aj plucka tak, aby vyzerali bozsky, co ja viem? Zapichol by do nich napriklad vetvu bazalky a voila! | nic moc | 10.01.2006 17:46 | anonym | | Tak som to vyskusal a nijak prilis ma to neoslnilo. A vizualne to posobi vyslovene zle. |
Toto je archív Magazínu T-station. Nie je možné pridávať nové komentáre. |
|
|
Anketa
Budeme vám chýbať?
Mne ste chýbali aj doteraz.
|
|
8% |
Som tu prvýkrát, o čo ide?
|
|
12% |
Áno, ale len ak aj my vám.
|
|
8% |
Konečne sa bude dať na slovenskom internete vyvetrať!
|
|
1% |
Tie vaše pseudointelektuálske ufňukané kydy? Nikdy!
|
|
5% |
Práve zakladám svoj magazín a lepší.
|
|
0% |
Budete. V ktorej krčme sa mienite stretávať?
|
|
26% |
Mne bude chýbať Pišťanek, nemám koho žalovať.
|
|
4% |
Mne budú najviac chýbať ankety.
|
|
6% |
Čo si počnem bez Stropkova?
|
|
14% |
A čo bez sexu?
|
|
3% |
Táto otázka je pod vašu dôstojnosť!
|
|
13% |
|