Toto je archívna verzia magazínu T-Station, ktorého prevádzka bola ukončená 31.7.2008


:: Komentáre k článku "Kto maže, ten ide alebo Párty za hodinu - radosť až do rána" späť na článok zobraz všetky
Toto je archív Magazínu T-station. Nie je možné pridávať nové komentáre.
cesnakova natierka 06.10.2005 21:48 anonym
mlask.
tuto verziu musim niekedy vyskusat. ja vyznavam inu svatu rozmaznankovu trojicu - cesnak, tvrdy syr (podla tucnoty penazenky), majoneza. tu v irsku pouzivam cedar zafarbeny do cervena, takze rozmaznanka vyzera ako keby v nej bola paprika. taky som ja klamar.
Pomazanky 07.10.2005 08:46 anonym
Draha Ester, Tvoje pomazanky este nesklamali a mozem potvrdit ze aj chutia tak ako zneju (super).. Na tu sampionovu som uz takmer zabudla ... dobra inspiracia pred vikendom, dakujem :o)
ked 07.10.2005 09:11 anonym
tuk tak tuk, smotanu v cesnakovej je mozne nahradit aj majonezou
respect 07.10.2005 12:18 anonym
Drahá Ester, si skvelá! Píš ďalej a veľa. Juj, aj sa mi to rýmuje!
natierky podla totho mojho 07.10.2005 13:47 anonym
Cesnakova - taveny syr, cesnak , (volitelne : pomazankove maslo) vysledok: da sa, takmer vzdy
Rybkova - taveny syr, sardinky v oleji, cibula, citron-kvapky (volitelne: pomazankove maslo) vysledok: niekedy sa da, niekedy nie :)) , ked ma kreativnu naladu experimentuje s koreninami
Hruskova - hruska, pomazankove maslo, syr Niva, a neviem este co este, tusim cibula, alebo cesnak, vysledok: katastrofa - hruska zhnedne a cele to vyzera ako keby to uz niekto predtym raz jedol - kedze to nikto nechce ochutnat, nikto nema potuchy, aku to ma vlastne chut. Tuto pomazanku treba robit hlavne v case, ked normalne nie je hruskova sezona ( v idealnom pripade treba kupit nejake nekrestansky drahe Nashi hrusky, alebo nieco podobne), aby sa to cele krasne vynimalo v smetiach, alebo v zachode.
Dobry clanok, bavila som sa.
pomazanky vs. maso 08.10.2005 12:21 anonym
nezaujato (ako vegetarian, hehe) si myslim, ze vo vacsine pomazanok maso nie je ako ingrediencia. pretoze sa ticho predpoklada, ze si na to das kus sunky, zrejme.
napriklad spominana pomazanka cesnak-struhany syr-majoneza je udajne najlepsia na cerstvom pecive s platkom sunky a cervenou pikantnou paprikovou pomazankou (saba sa to u nas vola).
dobre ako vzdy 12.10.2005 15:39 saschia
Ako vzdy velmi super clanocek.

A pridam vlastnu sardinkovu natierku:

Do hlbokeho taniera:
sardinky/slede/sprot y udene aj nie
taveny syr (syrokrem vysokotucny)
dve cajove lyzicky kremzskej horcice
dve cajove lyzicky Ajvaru (alebo inej paprikovej gebuziny) - nemusi byt
kecup - podla chuti, tiez nie je nevyhnutny
ak mame chut, tak aj nasekanu (nadrobno ale nie pucenu) cibulu jednu mensiu

roztlacit vidlickou, nemixovat ! Nebudte lenivi, ide to dobre. Dobre premiesat tou istou vidlickou.

Moze a nemusi sa chladit, da sa spraskat aj rovno tou vidlickou.
reakcia vysokotucny syrokrem 13.10.2005 18:19 anonym
je oxymoron
Cesnak 16.01.2006 16:59 anonym
Sice trosku s krizkom po funuse...
Cesnaku sa u nas spotrebuje kvantum takze dve zarucene dobre rady:
Cistenie cesnaku-Hlavicku nalamem na struciky, vlozim si do dlani tak styri az pat a sucham ich medzi dlanami tak zo desta sekund kym sa supky prakticky neoddelia od strucika, potom len zlupnem a hotovo.
Pucenie cesnaku-pucim cesnak neolupany, lebo usetrim cas pri lupani a usetrim cas pri cisteni pucaka, lebo vsetky tie plastove somariny na cistenie sa stratili hned po prvom pouziti... Takto staci cesnak vlozit do pucaka, zmacknut a vytiahnut supu aj so zbytkami z dierok. Este strcit do protiprudu pod vodovod a je hotovo.
reakcia A co vajcova?? 17.01.2006 14:50 anonym
U nas fici aj vajcova: uvarene vajko na tvrdo, maslo, horcica, korenie, sol - to je vajcovka c. 1. Alebo vajko na tvrdo, maslo, syrokrem, korenie, sol. MNAAAAM!! No a vajko netreba krajat nozikom alebo nebodaj krajacom na vajcia. Normalne ho umlatis v miske vidlickou spolu s ostatnymi surovinami alebo umixujes v mixeri. Ja pomazanky nemixujem, milsia mi je trosku hrudkovita konzistencia s rozoznatelnymi surovinami, ako hladka kasa.
reakcia a co takato vajcova na tri doby: 23.01.2006 23:01 anonym
1. vajko (na makko, na hnilicku, alebo na tvrdo)
2. napln (maslo, alebo pomazankove maslo, alebo flora alebo taveny syr a pod.)
3. prichut - chren, alebo wasabi
Toto je archív Magazínu T-station. Nie je možné pridávať nové komentáre.




:: Súvisiace reklamné odkazy Pridaj odkaz 
  
Anketa
Budeme vám chýbať?

Mne ste chýbali aj doteraz.
Mne ste chýbali aj doteraz. - 8%
8%
Som tu prvýkrát, o čo ide?
Som tu prvýkrát, o čo ide? - 12%
12%
Áno, ale len ak aj my vám.
Áno, ale len ak aj my vám.  - 8%
8%
Konečne sa bude dať na slovenskom internete vyvetrať!
Konečne sa bude dať na slovenskom internete vyvetrať! - 1%
1%
Tie vaše pseudointelektuálske ufňukané kydy? Nikdy!
Tie vaše pseudointelektuálske ufňukané kydy? Nikdy! - 5%
5%
Práve zakladám svoj magazín a lepší.
Práve zakladám svoj magazín a lepší. - 0%
0%
Budete. V ktorej krčme sa mienite stretávať?
Budete. V ktorej krčme sa mienite stretávať? - 26%
26%
Mne bude chýbať Pišťanek, nemám koho žalovať.
Mne bude chýbať Pišťanek, nemám koho žalovať.  - 4%
4%
Mne budú najviac chýbať ankety.
Mne budú najviac chýbať ankety.  - 6%
6%
Čo si počnem bez Stropkova?
Čo si počnem bez Stropkova? - 14%
14%
A čo bez sexu?
A čo bez sexu?  - 3%
3%
Táto otázka je pod vašu dôstojnosť!
Táto otázka je pod vašu dôstojnosť!  - 13%
13%