Toto je archív Magazínu T-station. Nie je možné pridávať nové komentáre. |
pekné | 30.09.2005 06:45 | anonym | |
a Ralbovskej prevodový koeficient ma zložil! :o) |
kltko | 30.09.2005 08:35 | anonym | |
hlavne si nanho nespomen, ked budes na bicykli slapat hore prazskou |
esteticno | 30.09.2005 08:32 | anonym | |
kvasnicovej natierke tiez doda kecup mnam :)) |
celkom faj clanok | 30.09.2005 08:34 | anonym | |
a podla obezneho ceskeho zabavaca a kuchara viem, ze minimalne v prilahlom stredoeuropskom vesmire existuje nedozierne mnozstvoreceptov na natierky, cize sa mozme tesit na dlhy-predlhy serial z klavesnice autora :-) |
ale nie | 30.09.2005 12:38 | anonym | |
tento serial je o chlebe a jeho peceni. Autor sa k nemu preracovava systematicky. Natierky su len bonus. |
a punc zdravosti | 30.09.2005 08:38 | anonym | |
doda zamena vajec najemno postruhanou kockou bieleho tofu syra. Tiez mnam. |
fuj zdravie ! | 30.09.2005 16:19 | anonym | |
Tu niekto necital predchadzajuci clanok v dobrom jedle! Zo zasady sa NEMA nahradzat nic dobre NICIM zdravym, inak to urcite nebude dobre! Pre zdravu stravu prosim zalozte inu rubriku, napriklad Zdrave jedlo, Alebo Zdrave a vraj chutne jedlo, alebo Prirucka bylinozravca ;-) bez urazky |
ano | 01.10.2005 18:52 | anonym | |
presne tak! |
pozor | 30.09.2005 08:50 | anonym | |
pri vyrobe drozdovej natierky je zivotne dolezite nezabudnut na dobre odvetranie!!! Intenzita cuchoveho zazitku dosahuje 150-200 AP (atletovych ponoziek), pricom aroma rychlo a vtieravo expanduje do celeho bytu a prilahlych priestorov. |
AP | 30.09.2005 11:02 | anonym | |
tvoja jednotka smradu ma skutocne rozosmiala, dakujem :-) |
(druhy pokus pridat reakciu) | 30.09.2005 13:04 | anonym | |
keby len pri vyrobe! odvetravat hlavne po poziti :)) |
cudne prisady, vyhrava are | 30.09.2005 11:18 | anonym | |
som sa chcela stazovat, ze reku naco tam strka struhanku, staci dlhsie nechat a vajcia sa zgrcnu hoc aj na kamen a su aj lepsie napady na svete, ako natierat si struhanku na hrianku. ale dorazila ma nahrada vajec tofu syrom. si robite srandu, ne??? co mate zo zivota? uz je vam lepsie, ked ste vacsine citatelov pokazili den? tak si to uzite, tuna nenajdete vela zufalcov, ktori by vam skocili na to tofu. |
franzl | 30.09.2005 12:18 | anonym | |
si do toho prisyp za kybel kukurice |
ad drožďová pomatlánka | 30.09.2005 13:13 | anonym | |
je ideálnym lepidlom vhodným na spájanie všetkých zvyškov z chladničky a špajze do podoby pomatlánky. A vždy, keď ju robím, skončí v nej aj kúsok mäkkej salámy/inej údeniny a kyslej uhorky (posekanej a zamiešanej na záver). Teda vždy, keď niečo také doma nájdem :o) |
2 stano | 30.09.2005 13:39 | anonym | |
vedel by si napisat vzorcom aj tu reakciu, kt. tam prebieha pri vylucovani co2? |
Sotva | 01.10.2005 09:39 | anonym | |
Reagujú medzi sebou organické makromolekuly, len vzorec na stranu. Potravinárska mikrobiologička vyhýbavo upresní, že kvasenie (odborne fermentácia) je séria reakcií, v ktorých sa štiepia zložité polysacharidy na jednoduchšie a CO2 je z chemického hľadiska celkom nezaujímavý vedľajší produkt toho cyklu. |
Davno som uz nepiekla | 30.09.2005 15:14 | anonym | |
ale moj recept na chlieb je dost podobny. Este snad tolko, ze mlieko do kvasku na chlieb nedavam, zasadne vodu, sol a trosku cukru. A tiez nie je
|
Toto je archív Magazínu T-station. Nie je možné pridávať nové komentáre. |
|