Toto je archívna verzia magazínu T-Station, ktorého prevádzka bola ukončená 31.7.2008


:: Komentáre k článku "Sladkokyslý guláš do tanca aj na počúvanie" späť na článok zobraz všetky
Toto je archív Magazínu T-station. Nie je možné pridávať nové komentáre.
a od coho je tá kyslosť?:) 11.01.2008 08:39 calien
hm, ja mam sladkokyslé rada, ale zatiaľ som také kombinácie jedla iba v orientálnej kuchyni:) láka ma to vyskúšať.
Vlastne aj do omáčky na plnenú papriku sa pridáva cukor...:)
reakcia Že by od vína? 11.01.2008 09:40 las0
;-)
reakcia nieee.... 11.01.2008 09:58 saschia
Suche vino neznamena kysle vino. Kysle aj sladke je to od sliviek.

Taketo nieco podobne sme skusali s kuratom (recept bol tusim na kralika) a bolo to super, takze odporucam vsetkym vyskusat.
reakcia 11.01.2008 10:15 franzl
akoze das tam vino, je to bez chuti, pridas slivky, razom je to kysle aj sladke? :-))))))))) to je potom skoda vina, ne

suche vino neni kysle vino je pravidlo pri piti vina spravnej teploty na pitie. pri vareni ti vino pokrm okysli.
reakcia Suche vino 11.01.2008 10:52 kocur
je vino bez cukru.

.
hehe 11.01.2008 09:59 michalka_r
tiez nemam vyvar. raz som ale v zmysle tych mudrych rad pre zeny zamrazila zvysok vina do formy na lad. samozrejme som na to zabudla a opila som si kamosku, pretoze som jej do striku pridavala vela ladu. napokon, bolo dost teplo..
11.01.2008 12:04 hadianoha
ja mam vyvar
asi tak styri krabicky od veta, v mrazaku
ale pochybujem, ze by sa do tohto hodil kuraci
asi by musel byt bravcovy, z bravcovych kosti
ale nemam vino, co by sa ho oplatilo vymrhat do gulasa
ktovie, co by to spravilo, keby som miesto vina dala pivo
reakcia 11.01.2008 12:06 garhoud
ved to! boli ma srdce ked si predtavim, ze mam varit POL FLASE vina. Zijem v krajine, kde je alkohol na preukaz a na cierny trh treba cestovat 60km, to preto!
reakcia 11.01.2008 12:16 becknett
by som sa dlho liečil z choroby (tak liter uvariť s rumom: to je medicína)
reakcia 11.01.2008 12:17 hadianoha
Mozno by to fungovalo aj s nejakym kvalitnym vinnym octom ... ale teda nie pol flase, len tak opatrne. Hmmmmm, asi nie. To uz bude jednoduchsie spravit normalny gulas a buchnut donho slivky, nech je akoze in.
reakcia 11.01.2008 12:37 michalka_r
:-))))))))))
ci z vinom alebo bez 11.01.2008 14:03 calien
tak to skusame tento vikend?:)
reakcia errata 11.01.2008 14:08 calien
uppss, s vinom:)
reakcia errata 11.01.2008 14:10 anonym
jedine s vinom
Najlepsi vyvar je 11.01.2008 14:38 kocur
Sigourney Weaver.

.
reakcia to iste 11.01.2008 17:38 calien
si mysli aj Votrelec:)
reakcia 11.01.2008 18:06 carrie
:))
Prečo 11.01.2008 18:43 anonym
musí Ester písať tak infantilne? Mňa ten štýl úplne odradí od pokusu uvariť podľa jej receptu...
reakcia ja nemam ten pocit Toto je archív Magazínu T-station. Nie je možné pridávať nové komentáre.




:: Súvisiace reklamné odkazy Pridaj odkaz 
  
Anketa
Budeme vám chýbať?

Mne ste chýbali aj doteraz.
Mne ste chýbali aj doteraz. - 8%
8%
Som tu prvýkrát, o čo ide?
Som tu prvýkrát, o čo ide? - 12%
12%
Áno, ale len ak aj my vám.
Áno, ale len ak aj my vám.  - 8%
8%
Konečne sa bude dať na slovenskom internete vyvetrať!
Konečne sa bude dať na slovenskom internete vyvetrať! - 1%
1%
Tie vaše pseudointelektuálske ufňukané kydy? Nikdy!
Tie vaše pseudointelektuálske ufňukané kydy? Nikdy! - 5%
5%
Práve zakladám svoj magazín a lepší.
Práve zakladám svoj magazín a lepší. - 0%
0%
Budete. V ktorej krčme sa mienite stretávať?
Budete. V ktorej krčme sa mienite stretávať? - 26%
26%
Mne bude chýbať Pišťanek, nemám koho žalovať.
Mne bude chýbať Pišťanek, nemám koho žalovať.  - 4%
4%
Mne budú najviac chýbať ankety.
Mne budú najviac chýbať ankety.  - 6%
6%
Čo si počnem bez Stropkova?
Čo si počnem bez Stropkova? - 14%
14%
A čo bez sexu?
A čo bez sexu?  - 3%
3%
Táto otázka je pod vašu dôstojnosť!
Táto otázka je pod vašu dôstojnosť!  - 13%
13%