Toto je archív Magazínu T-station. Nie je možné pridávať nové komentáre. |
pche | 03.11.2006 07:49 | knourjuraj | |
najpravdepodobnejsie tragicky zensky pokus ako by mohol vyzerat svet z neznamej strany. |
| 03.11.2006 09:15 | liliana | |
aj ja mam to podozrenie, ale myslim si ze zena by sa nezdrzala a prihodila by nieco o zostihlujucich ucinkoch ananasu :-))) |
| 03.11.2006 10:39 | knourjuraj | |
absencia zostihlovania bola chaba snaha o empaticke vcitenie sa do role muza, hlavne ze si dotycna nezabudla ocistit otvarak, xexe |
Zmätky | 03.11.2006 08:00 | hyena | |
Na STatione začína byť viac pseudonymov ako pravých . Vari sa autori hanbia? Čo preboha bránilo autorke napísať o tomto zo ženského pohľadu? |
babky | 03.11.2006 09:49 | anonym | |
nevaria nizkokaloricke zeleninove jedla! |
..iba v pripade, | 03.11.2006 10:01 | anonym | |
ked chcu coskoro dedit ;o) |
ja teda | 03.11.2006 10:12 | akacsova | |
neznasam kompot kombinovany s masom - ale vraj ten posledny recept je fakt skvely. No ale sama ho skusat nebudem. |
| 03.11.2006 10:15 | hyena | |
Treba skombinovať ten správny. Broskyne, ananás, to sa k mäsu priam pýta... |
fuuuj | 03.11.2006 10:45 | akacsova | |
broskyneee s mäsom, to je ešte horšie ako ananás!
Mne prekáža asi najviac to, že to nie je z čerstvého ovocia ale zo zmäknutého presladeného sajrajtu.
Raz som robila nejaký čínsky recept kurča v pomarančovej omáčke, ale to sa robilo z čerstvých pomarančov. |
| 03.11.2006 11:06 | liliana | |
a cerstvy ananas je ok? lebo aj to sa da. viem, skusala som :-) |
| 03.11.2006 11:12 | kltko | |
ad broskyne v podobe kaše z plechu - súhlas inak kombinácia broskyní (aj z kompótu, niekedy sú verzie tvrdých a len ľahko sladených) a mäsa je veľmi príjemná. Okrem ananásu aj brusnice/červené ríbezle ku omáčkam v kombinácii s hovädzím/divinou, čučoriedky sólo omáčka s vínom ku divine / hovädzine, plátky jabĺk ku bravčovine, celé jablká do husi... a samozrejme SUŠENÉ SLIVKY do kapustnice !!! inak, evidentne nie si blíženec, tí sú vraj priam predurčení na ovocno - mäsové kombinácie ;o) |
Keď mäso a sladké ovocie, | 03.11.2006 11:57 | anonym | |
tak prečo nejeme pocukrovaný vyprážaný bravčový rezeň a posolený ananás? Si kladiem otázku. |
| 03.11.2006 12:50 | kltko | |
mnoho úprav mäsa parcuje s cukrom či už priamo, alebo nepriamo (sladké víno, med, ovocie). A sú to chutné úpravy. Pokiaľ jediná kombinácia sladkého a mäsa ti predstavuje cukrovaný vyprážaný rezeň, nepotrebuješ vedieť ako chutí jamón serrano (alebo pršút) so sladkým melónom / dyňou. A nemusíš ani skúšať prekvapivo chutný mastný chlieb sypaný kryštálovým cukrom. Alebo kombináciu teplého liehu, karamelu a opraženej údenej slaniny. Je ešte veľa fastfúdov, ktoré ti zachutia. |
hm hm | 03.11.2006 15:12 | xorxee | |
taky viedensky rezen so zavaranymi malinami je od detstva jedno s mojich najoblubenejsich. a v jednom cinskom all-you-can-eat-e som natrafil na bravcove v jahodovej omacke, ale potom ma odtial museli tahat jeden majster kung-fu a dvaja experti na kung-pao. neskutocne dobre. v tej gurmanskej extaze som si aj zabudol pozriet, ako sa laska mojho zaludku vola. neskutocne. |
| 03.11.2006 10:20 | liliana | |
hm, zaujimave, a mna by na to totalne dostal :-)) ale k tomu ananasovemu kompotu by som ocenila miesto ruze v zuboch radsej slahacku :-) |
| 03.11.2006 10:37 | knourjuraj | |
Toto je archív Magazínu T-station. Nie je možné pridávať nové komentáre. |
|