Toto je archív Magazínu T-station. Nie je možné pridávať nové komentáre. |
odkial si prisiel? | 16.09.2005 10:11 | anonym | |
Zboznujem autorov ktori s oblubou rozdeluju zenske a muzske roly - zeny toto a muzi tamto - a zosmiesnia sa uz pri prvom fakte: zeny neboli tie co sa len lenivo rozvalovali pri ohni, prave ony boli tymi zberackami plodov! Inak, celkovo je tento clanok dost diletantsky. Nedozvieme sa nic relevantne ani o historickom pozadi vynalezu chleba, ani tu nenajdeme ziadny recept. Mimochodom, som coeliakicka, ale v detstve mi mama veru nepiekla pretoze omnoho menej komplikovane bolo objednat si kukuricny chlieb z prazskej Kotvy. A dnes sice dietu prilis nedodrziavam, ale chlieb mi teda velmi nechyba, kludne bez neho zjem aj slaninu aj prazenicu aj gulas, chuti mi to potom ovela intenzivnejsie ako ked mam prekryvat chut chlebom. |
hej | 25.09.2005 15:48 | anonym | |
sexizmus kam clovek pozrie, najviac natom boli ze si to ludia povacsinou ani neuvedomuju. A ti co citaju a pocuvaju, to vzdy len tak prehltnu, ignorancia? Ale mna by hlavne zaujimalo ako to vidi station, ci ked napisem v podobnom duchu nejaky...povedzme ze...lahko rasisticky?...clanok, ci mi bude uverejneny? Alebo tak nejak. |
chlieb je vyborna vec. | 16.09.2005 11:07 | anonym | |
Najma domaci. Ale do rybickovej natierky by som skor nez maslo odporucila natieraci syr. Menej mastne a viac chutove. A horcicu kremzsku. |
ja si myslím, že najlepšie tam pasuje francúzska horčica... | 26.09.2005 16:37 | anonym | |
...typu Moutarde de Dijon - stačí naše slovenské Snico :-) |
čítateľné | 19.09.2005 08:20 | anonym | |
už som sa zľakol že pomatlánka bude bez cibule, ale záver to zachránil :o) lenže aj tak sa na jazyk derie otázka: a kedy už bude variť Soňa v ramienkovom tričku? :o) |
kltko | 20.09.2005 10:46 | anonym | |
a čo tak obliať studenou vodou???:-)) |
true, true | 21.09.2005 08:36 | anonym | |
veď môžeš aj ty, zas tak žiarliť nemusíš :oP |
otvorte konzervu - vyklopte do misky - roztlačte aj s kosťami, šupinami a prípadne očami... | 26.09.2005 16:34 | anonym | |
...ja teda pred roztlačením poriadne skontrolujem a očistím obsah - daktorí výrobcovia nechávajú na sardinkách šupiny a vnútri črevá, drvivá väčšina konzerv obsahuje plutvy... Stačí len sa premôcť a do misky dať čisté sardelové mäso - rozdiel je značný. Ideálne je dokonca zošúpať aj kožu (tá býva horká) |
Oxymoron - a rhetorical figure in which contradictory terms are combined | 28.09.2005 14:14 | anonym | |
"Intuitivny muz" je krasne, vsetky o nich snivame. |
omyl | 29.09.2005 00:11 | anonym | |
Je to asi taky oxymoron ako "inteligentna blondinka". Cize ziadny. Quod erat demonstrandum. |
chlieb | 29.11.2005 21:20 | zuzka | |
je dobrý |
barbar! | 17.03.2006 00:18 | stepnyvlk | |
listujem si tu tak starymi receptami a zrazu aha, sardinkova pomazanka. ale citam dalej a vidim ze nie dobre. ako mozete preboha takuto delikatnu mediteransku pomazanku zabyt niecim takym ako je plnotuca horcica. nie,nie, nie recept je takyto: konzerva kvalitnych sardiniek vratane oleja klasicke zivocisne maslo cervena cibulka na vacsie kocky cierne korenie sol a CITRONOVA STAVA alebo idealne LIMETOVA STAVA sardinky roztlacime, a premiesame s olejom, pridame maslo(ziadna mikrovlnka!!!) premiesame, pridame cibulku a dosolime podla chuti. nakoniec pokvapkame citronovou stavou kym necitit jemnu kyselkavost. natrieme na cerstve hrianky a posypeme ciernym korenim. verte mi vysledok je diametralne odlisny. |
Toto je archív Magazínu T-station. Nie je možné pridávať nové komentáre. |
|